Kunnen er stoelmassages uitgevoerd worden op bedrijfslocatie?

Kunnen er stoelmassages uitgevoerd worden op bedrijfslocatie?

Ja wij komen graag langs op locatie! Wij hebben ervaren masseurs/masseuses die de stoelmassages op locatie kunnen uitvoeren. Voor een stoelmassage is weinig ruimte nodig en is op vele locaties geschikt. Wel is het prettig om de massages in een afgesloten ruimte te laten plaatsvinden, zodat er niet te veel afleiding is en de persoon zich volledig kan ontspannen. Een stoelmassage is een ideale optie voor een korte break op het werk. De massages worden gegeven over de kleding heen.

Waar kunnen stoelmassages plaatsvinden?

Een bedrijfslocatie is de ideale plek voor een stoelmassage. Stoelmassages worden voornamelijk op bedrijfslocaties, beurzen en scholen gegeven. Voor een stoelmassage is maar weinig ruimte nodig. Daarnaast kan de kleding tijdens de stoelmassage worden aangehouden. Hierdoor is bijna elke locatie geschikt voor een stoelmassage. Wel is het prettig om de massages in een afgesloten ruimte te laten plaatsvinden, zodat er niet te veel afleiding is en je volledig ontspant tijdens de massage.

Naast bedrijfslocaties worden stoelmassages ook vaak op beurzen uitgevoerd. Een beurs is de ideale gelegenheid om kennis te maken met de stoelmassages en uit te testen. Stoelmasseurs staan ook vaak op beurzen om bezoekers en de ondernemers een momentje van rust en ontspanning te geven.

Veelgestelde vragen

No items found.

Stoelmassage offerte aanvragen?

Gezondheid van je werknemers verbeteren? Vraag direct via de onderstaande button een offerte op maat aan voor jouw organisatie.

Offerte aanvragen

Stoelmassage offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een massage op je werk kost voor jouw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!