Stoelmassage fiscaal aftrekbaar?

Is een stoelmassage fiscaal aftrekbaar voor bedrijven/organisaties?

Dat klinkt nog eens goed. Naast dat een stoelmassage vele voordelen kan hebben zoals stressvermindering en meer energie op de werkvloer kan het ook fiscale voordelen hebben voor bedrijven. De stoelmassages zijn fiscaal aftrekbaar als wanneer het onder is van het Arboplan en de massages tijdens werktijd plaatsvinden.

Om te kunnen profiteren van de fiscale voordelen dient een bedrijf zich wel aan een aantal regels/voorwaarden te houden. Deze regels zijn:

  • De stoelmassages vinden plaats tijdens werktijd
  • De werknemer hoeft zelf niets te betalen voor de stoelmassage
  • In het Arboplan van de organisatie moeten de stoelmassages zijn opgenomen
  • Er is geen aanmerkelijke privébesparing van de werknemer
  • Controleer dit altijd zelf bij jouw boekhouder, accountant of bij de belastingdienst.

Naast de fiscale voordelen stimuleert ook de belastingdienst om te investeren in de vitaliteit en gezondheid van medewerkers en organisatie.

Fiscale voordelen betreft stoelmassages

Een stoelmassage is dé massage voor werkend Nederland. Ontsnap en herstel van de hectiek van een werkdag.

Naast alle fiscale voordelen is het een kostenbesparing voor bedrijven. Ziekteverzuim kost veel geld en tijd voor bedrijven, stoelmassages kunnen de oplossing zijn voor fitte en vitale medewerkers. Medewerkers vinden het zelf ook belangrijk als de werkgever aandacht besteed aan een gezonde leefstijl.Naast de fiscale voordelen stimuleert ook de belastingdienst om te investeren in de vitaliteit en gezondheid van medewerkers en organisatie.

Veelgestelde vragen

No items found.

Stoelmassage offerte aanvragen?

Gezondheid van je werknemers verbeteren? Vraag direct via de onderstaande button een offerte op maat aan voor jouw organisatie.

Offerte aanvragen

Stoelmassage offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een massage op je werk kost voor jouw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!