Voor wie zijn stoelmassages geschikt?

Voor wie zijn stoelmassages geschikt?

Voor wie is een stoelmassage nou precies geschikt? Over het algemeen kan iedereen gebruik maken van een stoelmassages, maar er zijn wel situaties dat het niet helemaal verstandig is. Zo is het af te raden om een stoelmassage te nemen wanneer iemand griep heeft of een andere infectie ziekte waarbij hij/zij iemand kan aansteken. Naast infecties is het ook niet verstandig om gemasseerd te worden wanneer jij last hebt van een serieuze blessures/kneuzingen dan adviseren wij om naar een arts of fysiotherapeut te gaan. In de volgende situaties raden wij sterk onze stoelmassages aan:

  • Wanneer iemand veel aan het werk is achter een computer en vaak een verkeerde houding aanneemt
  • Wanneer er hoge werkdruk wordt ervaren
  • Er lichamelijke zware arbeid wordt verricht
  • Wanneer de werksfeer niet optimaal is
  • Wanneer er veel gewerkt wordt in dezelfde houding

Een stoelmassage is voor bijna elk bedrijf geschikt!

Een stoelmassage kan vele voordelen hebben. Een stoelmassage is de ultieme oppepper tijdens een zware werkdag. Ton van Attekum deed onderzoekt naar de effecten van stoelmassages en concludeerde een afname van 67% in spanningsklachten en 62% in RSI (RSI is de afkorting van Repetitive Strain Injury. Het is een verzamelnaam voor spier- en gewrichtsklachten aan handen, polsen, armen, schouders, en/of nek) klachten. Naast een momentje van ontspanning kan het dus ook klachten verminderend werken en de prestaties op werk verbeteren.

Veelgestelde vragen

No items found.

Stoelmassage offerte aanvragen?

Gezondheid van je werknemers verbeteren? Vraag direct via de onderstaande button een offerte op maat aan voor jouw organisatie.

Offerte aanvragen

Stoelmassage offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een massage op je werk kost voor jouw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!