Voordelen van een stoelmassages

Voordelen van een stoelmassages

Er zijn enorm veel voordelen door het krijgen van een stoelmassage. Het kan voor een werknemer veel voordelen hebben op gebied van minder stress, betere houding aannemen en het verbeteren van slaapkwaliteit. Naast dat het vele voordelen kan hebben zijn er ook een aantal voordelen voor de werkgever. Massage op je werk geeft stoelmassages op bedrijfslocatie met ervaren masseurs om bedrijven en medewerkers te helpen om zich fit en vitaal te voelen.

Ontsnap en herstel van de hectiek van een werkdag

De vele voordelen van een stoelmassage hebben bijna dezelfde voordelen al bij het krijgen van een “normale” massage. De stoelmassages zijn wel een stuk gemakkelijker en laagdrempeliger. Ton van Attekum deed onderzoekt naar de effecten van stoelmassages en concludeerde een afname van 67% in spanningsklachten en 62% in RSI (RSI is de afkorting van Repetitive Strain Injury. Het is een verzamelnaam voor spier- en gewrichtsklachten aan handen, polsen, armen, schouders, en/of nek) klachten.

Veelgestelde vragen

No items found.

Stoelmassage offerte aanvragen?

Gezondheid van je werknemers verbeteren? Vraag direct via de onderstaande button een offerte op maat aan voor jouw organisatie.

Offerte aanvragen

Stoelmassage offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een massage op je werk kost voor jouw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!