Waarom kiezen voor een stoelmassage?

Waarom kiezen voor een stoelmassage?

Een stoelmassage kan vele voordelen hebben voor zowel de medewerker als de werkgever. Een stoelmassage een korte massage gegeven op een speciaal ontwikkelde stoel om de rug, nek en armen even te ontspannend. De massage kam zorgen voor minder stress, een betere houding en de prestaties van de medewerkers worden beter.

Waarom een stoelmassage en geen “gewone” massage?

Een stoelmassage is een eenvoudige manier van een massage maar minstens zo effectief. Het verschil zit hem in de tijd, soort massage stoel/bank en de kleding. Een stoelmassage duurt max 15/20 minuten en kan gemakkelijk op een bedrijfslocatie of evenement, er is zijn geen oliën nodig en de kleding kan aangehouden blijven. De massage is erg laagdrempelig en kan bijna overal uitgevoerd worden, wel is het belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van een afgesloten ruimte voor de rust. Voorafgaand aan de massage is er een mogelijkheid aan te geven of u last heeft van bepaalde spieren of aangeven dat u ergens last van heeft.

Veelgestelde vragen

No items found.

Stoelmassage offerte aanvragen?

Gezondheid van je werknemers verbeteren? Vraag direct via de onderstaande button een offerte op maat aan voor jouw organisatie.

Offerte aanvragen

Stoelmassage offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een massage op je werk kost voor jouw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!