Wat betekent stoelmassage?

Wat betekent stoelmassage?

Een stoelmassage is een praktische en handige manier om te ontspannen. Het is bedoeld om specifieke delen van het lichaam te masseren die vaak gevoelig zijn voor spanning en stress, zoals de nek, schouders, rug, armen en handen.

Stoelmassage technieken

De masseur van Massage op je werk zal gebruik maken van verschillende technieken, waaronder kneden, kloppen en strekken, om de spanning en stijfheid in deze gebieden te verminderen. Deze technieken helpen ook bij het verbeteren van de bloedcirculatie en het verhogen van de flexibiliteit en mobiliteit van de gewrichten. Bovendien kan een stoelmassage bijdragen aan het verbeteren van de concentratie, energiebalans en het algehele welzijn van degene die de massage ontvangt.

Wat is de betekenis van een stoelmassage?

Bij een stoelmassage bij Massage op je werk zit de persoon die gemasseerd wordt in een speciale, verstelbare stoel die speciaal ontworpen is om hem of haar in een comfortabele positie te laten zitten. Het gezicht ligt in een zachte steun met een opening, kijkend naar de grond. Daarnaast is er een steun voor de armen en de benen, waardoor het lichaam volledig ondersteund wordt.

Veelgestelde vragen

No items found.

Stoelmassage offerte aanvragen?

Gezondheid van je werknemers verbeteren? Vraag direct via de onderstaande button een offerte op maat aan voor jouw organisatie.

Offerte aanvragen

Stoelmassage offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een massage op je werk kost voor jouw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!