Wat is een stoelmassage?

Wat is een stoelmassage?

Een stoelmassage wat is dat nou precies? Een korte, maar effectieve massage van 10 tot 15 minuten voor de nek, rug, schouders en armen, meestal uitgevoerd op een bedrijfslocatie. De massage wordt uitgevoerd op een speciale stoel die ontwikkeld met een zachte steun voor het gezicht met een opening + een steun voor de armen en benen, de massage kan gegeven worden door de kleding heen. Een stoelmassage is een snelle en effectieve manier om werkstress te voorkomen en geeft een heerlijk moment van rust. Kort gezegd: een stoelmassage is de vitale tool voor werkend Nederland!

Stoelmassage voor bedrijven, wat is dat?

Meerder uren werken in de zelfde houding kan slecht zijn voor het lichaam en medewerkers kunnen er ook last van krijgen. Bij eens stoelmassage wordt altijd rekening gehouden met duiden klachten of juist wensen. Denk aan bepaalde pijnpunten die iemand kan hebben of juist dat de massage wat harder of zachter gegeven moet worden.

Bij ons (Massage op je werk) hebben we ervaren masseurs/masseuses die de massages op locatie kunnen geven. Voor een stoelmassage is weinig ruimte nodig en is op vele locaties geschikt. Wel is het prettig om de massages in een afgesloten ruimte te laten plaatsvinden, zodat er niet te veel afleiding is de medewerker volledig kan ontspannen.

Waar kan een stoelmassage gegeven worden?

een stoelmassage kan op veel verschillende plekken gegeven worden. Het wordt voornamelijk gebruikt bij bedrijven met hoge werkdruk, denk hierbij aan scholen, evenementen en beurzen. Een stoelmassage kan een goede toevoeging zijn op evenementen of beurzen. Naast dat het goed is voor de werknemer kan het ook veel positieve effecten hebben voor de werkgever als de werknemer zich beter en vitaler voelt.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een stoelmassage?

Kan je je kleding aanhouden tijdens een stoelmassage?

Wat is het verschil tussen een stoelmassage en ander soort massages?

Wat zijn de voordelen van een stoelmassage?

Zijn stoelmassages geschikt voor iedereen?

Is een stoelmassage pijnlijk?

Stoelmassage offerte aanvragen?

Gezondheid van je werknemers verbeteren? Vraag direct via de onderstaande button een offerte op maat aan voor jouw organisatie.

Offerte aanvragen

Stoelmassage offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een massage op je werk kost voor jouw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!