Stoelmassage in het onderwijs

Een stoelmassage in het onderwijs, wat is dat nou precies? Het is een super ontspannende massage die je krijgt terwijl je op een speciale stoel zit, de massage duurt meestal tussen de 10 tot 20 minuten. Ideaal voor in de pauze! De massage richt zich vooral op de plekken waar we de meeste spanning opbouwen: je rug, nek, schouders, armen en handen.

  • Een geweldige manier om te ontspannen en te herladen
  • Creëert een verbeterde en meer ontspannen
  • Een positieve boost voor het welzijn van je team
Stoelmassage in het onderwijsStoelmassage in het onderwijs

Waarom kiezen voor een stoelmassage?

Vitaliteit op de werkvloer

Samen werken aan vitaliteit! Kies voor duurzame inzetbaarheid. Goed voorbeeld doet volgen!

Motiverend en belonend

Wat een werkgever ben jij! Een stoelmassage op jullie locatie.

Verlaag ziekteverzuim

Laat mensen stilstaan bij hun gezondheid, fysieke klachten en stress.

Waarom stoelmassage in het onderwijs?

Werken in het onderwijs is een prachtige, maar soms ook behoorlijk stressvolle baan. Iedere dag sta je klaar voor je leerlingen, je ontwikkelt lesplannen, corrigeert toetsen en je zorgt ervoor dat elk kind de aandacht krijgt die het nodig heeft. Ondertussen sta je ook nog eens bijna de hele dag op je voeten en houd je je lichaam in posities die misschien niet altijd even comfortabel zijn. Dit vraagt veel van je, zowel mentaal als fysiek.Die spanning bouwt zich vaak op in je lichaam, vooral in je nek, schouders en rug. Na verloop van tijd kan dit leiden tot vervelende klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid en zelfs burn-out. Daarom is het zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, en stoelmassage is daar een hele effectieve manier voor.Stoelmassage in het onderwijs is een snelle en effectieve manier om je stressniveau te verlagen en je lichaam te ontspannen. In slechts een kwartiertje kan een professionele masseur je helpen om je spieren los te maken, je bloedsomloop te verbeteren en je geest tot rust te brengen. Het geeft je een momentje voor jezelf in de drukke schooldag, en het helpt je om je weer op te laden.

Reviews

Klanten aan het woord

"Bij onze jaarlijkse gezond werken weken kunnen we niet zonder de stoelmassages van massage op je werk!"

Alprokon

"Ideale beloning van ons team! Daarnaast klagen veel minder mensen over last van hun nek."

Sparrenboom

"Fijne groep mensen om mee samen te werken, ze regelen alles van a tot z. Zo is er een online portaal waar onze medewerkers zich kunnen inschrijven."

Zadkine

Veelgestelde vragen

Is een stoelmassage pijnlijk?

Hoe lang duurt een stoelmassage?

Wat is het verschil tussen een stoelmassage en ander soort massages?

Stoelmassage offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een massage op je werk kost voor jouw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!