Stoelmassage op evenementen

Met een stoelmassage op een evenement bied je bezoekers een kans om te ontspannen en op te laden Door het bieden van een moment van rust en ontspanning, kunnen stoelmassages helpen bij het verlagen van stressniveaus, wat de algehele werktevredenheid verhoogt. Verrijk je evenementen met stoelmassages en bied bezoekers een ervaring die ze niet snel zullen vergeten Wij ontzorgen van A tot Z, van afspraken maken, de planning en het kenbaar maken op locatie!

  • Een geweldige manier om te ontspannen en te herladen
  • Creëert een verbeterde en meer ontspannen
  • Een positieve boost voor het welzijn van je team
Stoelmassage op evenementenStoelmassage op evenementen

Waarom kiezen voor een stoelmassage?

Vitaliteit op de werkvloer

Samen werken aan vitaliteit! Kies voor duurzame inzetbaarheid. Goed voorbeeld doet volgen!

Motiverend en belonend

Wat een werkgever ben jij! Een stoelmassage op jullie locatie.

Verlaag ziekteverzuim

Laat mensen stilstaan bij hun gezondheid, fysieke klachten en stress.

De Voordelen van Stoelmassages voor Event Bezoekers

Het implementeren van stoelmassages op uw evenement heeft talloze voordelen voor zowel de bezoekers als de organisatoren. Voor de bezoeker:Ontspanning: Stoelmassages bieden een perfecte gelegenheid voor bezoekers om te ontspannen en tot rust te komen te midden van de drukte van het evenement.Verminderde stress: Het stres verminderende effect van een korte massage kan bijdragen aan het algemene welzijn van de bezoeker, wat hun ervaring op uw evenement positief beïnvloedt.Energieboost: Een korte pauze voor een massage kan de bezoeker helpen om op te laden en hun energieniveau te verhogen, zodat ze het evenement volledig kunnen ervaren.Spierverlichting: Stoelmassages kunnen helpen bij het verlichten van spierspanning, wat vooral voordelig kan zijn bij langdurige evenementen.Verbeterde circulatie: Massage kan de bloedcirculatie verbeteren, wat kan bijdragen aan het algehele gevoel van welzijn van de bezoeker.Verbeterde mentale helderheid: Regelmatige korte massages kunnen ook de mentale helderheid verbeteren, wat kan resulteren in een meer betrokken en alerte bezoeker.Dit alles draagt bij aan een meer ontspannen, gelukkiger bezoeker die een positieve associatie zal hebben met het evenement.

Reviews

Klanten aan het woord

"Bij onze jaarlijkse gezond werken weken kunnen we niet zonder de stoelmassages van massage op je werk!"

Alprokon

"Ideale beloning van ons team! Daarnaast klagen veel minder mensen over last van hun nek."

Sparrenboom

"Fijne groep mensen om mee samen te werken, ze regelen alles van a tot z. Zo is er een online portaal waar onze medewerkers zich kunnen inschrijven."

Zadkine

Veelgestelde vragen

Is een stoelmassage pijnlijk?

Hoe lang duurt een stoelmassage?

Wat is het verschil tussen een stoelmassage en ander soort massages?

Stoelmassage offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een massage op je werk kost voor jouw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!